BG / EN / ES
ехооо - споделете с насразширено търсенеВашите данниfenk - рекламанаши приятели
ехооо - споделете с нас
sidepanel
sidepanel
14:54, Петък
07 Август 2020г.

EXOOO -> Сближаваме сеОтговори по темата

Имам нужда да чуя безпристрастни мнения!

like_tne_wind|жена|35-45|несемейна|????
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Чет Яну 21, 2010 7:38 pm

Имам нужда да чуя безпристрастни мнения!

Здравейте! Smile Съвсем случайно попаднах на този форум. Много ми хареса атмосферата, която цари тук, за разлика от други форуми!
Регистрирах се, защото ми се прииска и аз да споделя нещо,което ме мъчи и да чуя безпристрастни мнения. Ще се опитам съвсем ясно да опиша ситуацията, в която съм, затова се извинявам за дългия си пост! Embarassed
Преди няколко месеца се регистрирах в сайт за запознанства. Малко след регистрацията, ми писа някакъв мъж, след което постепенно започнахме да си пишем по-често, но съвсем приятелски. От негова страна определено се усещаше по-голям интерес, но аз не го подхранвах. Преминахме на skype и там вече започна да ме търси почти всяка вечер и пишехме с часове и ми даваще сигнали, че ме харесва. Той живее в друга държава. А по случайност(или не), майка ми живее там и аз често ходя. Казах му, че ще бъда там за Коледните празници и той много се зарадва, помоли ме да се видим и ме попита дали ще му отида на гости поне за един ден. Това малко ме стресна, защото аз почти не го познавах. Така че му отказах с аргумента, че макар да отивах в същата държава, градовете ни са на около 600 км един от друг. Отидох, чувахме се по телефона, пишехме си. Спомена ми, че много иска да се видим и че ще направи всичко възможно да дойде той. Дори започнахме да се уговаряме къде ще ходим, какво ще ядем, какви филми ще гледаме Smile ...Само че след този разговор, аз се замислих и реших, че той най-вероятно иска само секс и не са ми нужни повече разочарования. И понеже съм Мара подробната(както вече сте забелязали Very Happy ), му написах едно писмо, в което изложих стабилни(според мен) аргументи да не се виждаме. Казах му, че ако идва само за авантюра и секс, по-добре да не го прави, защото аз нямам нужда от такова нещо. Само че на сутринта, като отворих пощата, имах отговор от него, че вече е късно, защото си е купил билет за същият ден и пристига. Пишеше също, че е прочел всичко, разбрал е и това е ок за него. Посрещнах го на автогарата, разходихме се, после отидохме до нас(той нямаше нищо против), запозна се с майка ми, поговорихме и след това двамата заминахме в другата къща, в която не живее никой. Вечерта беше прекрасна. Пихме вино, направихме си пици, гледахме тв, боричкахме се и се смяхме. Имах чувството, че го познавам отдавна и се чувствах много спокойна с него. А и той удържа на думата си, не ме е притискал за нищо...просто ме държеше в прегръдките си и се целувахме. Заспахме, а той цяла нощ ме гушкаше. На сутринта го изпратих на гарата и се разбрахме да се чуем. Веднага ми писа смс, че му е било страшно приятно с мен и се надява и за мен да е така. След няколко дни отново пожела да се видим поне още един път, докато съм в страната. И пак ме изненада,като на следващият ден ми прати смс: "Идвам."
Дойде. Изкарахме отново една прекрасна вечер. Без секс. А аз усетих как започвам да хлътвам. Най-вероятно ми е проличало, защото не умея да крия емоциите си. На сутринта си замина и се разбрахме, като си дойде следващият месец в България да се видим. И...след това стана нещо, което все още не мога да си обясня, но мисля, че аз имам вина.
Той продължи да ми пише, че му е било страшно приятно с мен, че съм много мило момиче, че дори е било по-добре че не сме правили секс и пак ни е било хубаво, защото било важно усещането, когато си до другия човек. Е, да, обаче аз съвсем смъкнах бариерите си и започнах да реагирам прекалено емоционално, описвайки му колко ми е било хубаво с него и как нямам търпение да се видим отново, как все още усещам целувките му...и други подобни. Така чувствах нещата и исках да му кажа. Но май прекалих, защото усетих промяна в него и отдръпване. Започна да пише рядко, а ако пишеше все бързаше за някъде. Започнах да се чудя какво става. А и каквото и да е, най-лесното е да ми каже. Попитах го, но той ми отговори, че не ме отбягва в никакъв случай, просто е зает и да му пиша аз, като го видя на линия. Но това си беше чисто измъкване от един ясен отговор. Дойде си в България, чаках да се обади, минаваше времето, а той нито се обаждаше,нито пишеше. И един ден се обади. Зарадвах се, но той беше почти делови, поговорихме общи приказки и аз го попитах дали ще мине да се видим. Каза, че най-вероятно няма да има време и аз съвсем се сдухах. И в объркването си, с цялата глупост, на която съм способна, му написах едно писмо, в което му казах, че имам някакви чувства към него, че знам, че той не изпитва същото и не очаквам нищо, но съм имала нужда да споделя. Отговори ми, че много ме харесва, но не е влюбен в мен, защото още твърде малко се е случило между нас, че нещата не са толкова страшно сериозни, колкото ги представям и да гледам по-оптимистично на живота. Писа ми, че не искал да идва до моя град, защото бил малък и хората можело да говорят, а той искал ако идва да е на 100% сигурен. Това ми прозвуча ужасно нелогично, след като не му пречеше да дойде и да се запознае с майка ми. Абе то аз по принцип, май не разбирам мъжкото мислене. Smile След това негово писмо, аз не знаех изобщо какво да му пиша, а и дали той иска да му пиша повече. На другият ден ми звънна по телефона, но не вдигнах. Не исках да чува разтрепераният ми глас, не исках да се издавам какво усещам. Просто си казах, че трябва да се опитам да го забравя. Обаче така и не се получи. Вече почти месец не преставам да мисля за него. Нито той пише, нито аз. Надявам се да ме потърси. Стотици пъти сядах да му пиша, но приятели ме съветват да си трая, да имам търпение и да му дам време. Чудя се дали изобщо изпитва нещо към мен или вече ме е забравил. Уплаших ли го? Ако съм, какво да направя? Все си мислех, че щом измина целият този път, само за да се видим, вероятно наистина ме харесва, но сега вече не съм сигурна. Може ли това, че му споделих за чувствата си, да го е отблъснало? Предполагам, че е напълно възможно да се е уплашил, че нещата може да станат по-сериозни, а той досега не е имал някаква по-сериозна връзка, макар че е на 40г. И това, че се е уплащил, дали означава, че не ме харесва вече и не иска повече да се виждаме? Имаме ли изобщо шанс или моментът е безвъзвратно отминал?
Постоянно мисля за него, даже вчера го рисувах. Smile А най-странното е, като започна да гледам филм или да чета книга, неговото име изскача отвсякъде. Все едно съдбата се опитва да ми даде някакъв знак. Но какъв е той? Да го забравя или точно обратното - Да го потърся? И не трябва ли да почакам той да се обади?
Все си мисля, а така ни е насаждано...че ако един мъж харесва една жена, ще я потърси,макар тя да мълчи. Ами ако и той мисли така и също има някакви притеснения, че ако ми пише, пак няма да отговоря? Такива объркани мисли се гонят из главата ми. Интуицията ми казва, че има смисъл, че ме харесва, но нямам реални доказателства, времето си тече. А и това може да не е интуицията ми, а само отзвук на моето желание да съм с него.
Ще съм благодарна на всяко мнение(дано се включат и мъжете), за да се опитам да погледна нещата отстрани!
Благодаря на тези,които са успели да ме изчетат! Embarassedimagine_me|??|25-35|N/A|
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Чет Яну 21, 2010 8:17 pm

Здравей!

Според мен се е почуствал притиснат по някакъв начин като крайност. Притиснат от твоите емоции и очаквания. Но може и да греша напълно...но така ми се струва съвсем повърхностно погледнатоmoeto_dupe|??|N/A|N/A|?? ????
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Чет Яну 21, 2010 8:49 pm

На мен ми бе много интересна твоята история, изчетох всичко!!! Smile
Моят съвет е да го потърсиш, но наистина не показвай чувствата си, поне за месец-два... Не му пиши нищо за вас, а го питай общи неща.. Smile Ако той изпитва нещо, ще проличи, ако ли не - забрави го някак си, макар че ще ти е трудно...ELI.K|жена|25-35|несемейна|
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Чет Яну 21, 2010 9:05 pm

Баси....и после казват,че ние жените сме били сложно устроени....И аз на твое място бих се чудила....даже не знам какво да те посъветвам,но мисля че дупето е права,можеш да му звъннеш или пишеш някой ден след време,уж ей така случайно си се сетила,пък после,каквото сабя покаже.Ама според мен,няма много хляб в една връзка от разстояние или виртуално...доколкото разбрах,той е в чужбина,а ти ходиш там само на гости на майка ти.Я се поогледай по-добре за някой пичага дето ти е под ръка....Успех!!!sladoled|N/A|45-55|N/A|Сливен
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Чет Яну 21, 2010 10:16 pm

Ми то много сложно се е получило някак...Ще ти пиша на лични. Погледни в emate.like_tne_wind|жена|35-45|несемейна|????
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Пет Яну 22, 2010 1:14 am

Да, наистина е странно, затова и реших да поискам странично мнение, защото аз сама не мога да стигна доникъде. Благодаря ви за отговорите! Smile Прекалено навътре съм в ситуацията, за да разсъдя трезво. Страх ме е да се обадя аз, за да не му се натрапвам. Забравила съм да пиша, че другият месец заминавам за тази страна, имам интервю за работа и се надявам да ме одобрят. Разбира се това не променя нещата с разстоянието, защото то ще продължи да съществува. Но аз не мисля, че то е пречка, ако има истински чувства. За сега просто искам да знам дали за него има смисъл и дали иска да се виждаме, а времето само ще покаже. Аз нямам никакви намерения да го пришпорвам и да увисвам на врата му. Самата аз не съм напълно уверена дали искам връзка, също се страхувам. И това няма нищо общо с чувствата, те просто се появяват без да съм ги търсила. А любовта сама по себе си, си е самодостатъчна и не търси нищо в замяна. Аз се радвам, че отново усещам сърчицето си живо и дори всичко да свърши до тук, ще запазя хубавия спомен. Но няма да крия, че се надявам нещо там и в неговото сърчице да е трепнало! Embarassed
Sladoled, опитах се да влезна да прочета, но ми дава съобщение, че няма такъв потребител. Не знам защо така. Confuseddemon4e|N/A|25-35||gabrovo
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Пет Яну 22, 2010 1:32 am

like_tne_wind

аз мога да ти отговоря на въпроса или поне си мисля че знам отговора накратко загубил е интерес към теб причината не е в тебе и на мен ми се е случвало същото да губя интерес просто губиш настроение да седиш само на скайпа и и понякога прекалено дългото писане с някой преди да се видите също оказва влияние това че сте надалеч един от друг също е една от причините и последната
той със сигурност не търси сериозна връзка да ти споделя за да спи с една жена един мъж може да се среща с нея и да я гушка ако искаш и сто пъти това пизобщо не значи че не търси само секса казвам ти го като мъж и съм сигурен че е така искал е авантюра стеб което не значи че е искал да спи един път само но най вероятно си е мислел да поддържате малко по свободна връзка после е видял че ти определено не си в тая насока и най вероятно сега просто си пише с друга жена ако е успял да предизвика интерес малко жестоко ти го написах но това е истината според менdemon4e|N/A|25-35||gabrovo
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Пет Яну 22, 2010 1:35 am

like_tne_wind

а да също четох другите да ти пишат да му пишеш след време не го прави не се унижавай ако те поиска сам ще те потърси това няма да повлияе и намери начин да се разсееш с нещо а и го изхвърли от скайпа си ако още не си го направила това определено ще му смъкне самочувствието дори и да няма нищо към теб мале мъжката част ще ме линчува тука заради тебе Smilehope|жена|35-45|N/A|голямото село
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Пет Яну 22, 2010 1:44 am

Според мен си го стреснала малко повечко. След като е около 40-те и още е сам, и не е имал сериозна връзка, значи го е страх от обвързване. Ти си му порязала крилцата с това, че не търсиш секс авантюра. После пък му споделяш чувствата си и той е в шах.
Това, че не е бил агресивен, не те е притискал за секс, не значи, че не е искал. Най-вероятно се е надявал на втората среща. Ама това няма кой знае каква връзка с останалото.

Хората реагират понякога много странно. Имах подобен случай преди време. Ухажваше ме един мъж. Изключително внимателен, интелигентен, добър и т.н. Прекарвахме си страхотно заедно. Виждах го, че очите му светят от вълнение. Никога не ме е притискал за секс. Станеше ли дума за сериозна връзка, той говореше уклончиво.
В момента в който аз тръгнах със сегашното си гадже, той се разсърди. Мина време и ме потърси отново. За да ми каже, че ако аз съм му била поставила ултиматум, ако аз съм била по-настойчива - той щял да направи всичко за мен.

Така, че какво пречи този да е някой подобен образ. Поредния дето не знае какво иска.hope|жена|35-45|N/A|голямото село
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Пет Яну 22, 2010 1:48 am

Защо да те линчуват бе Демонче?

Виж затова не се бях сетила, или поне не ми се искаше да се развиват нещата в тази посока.
Добре де, защо да не пробва още веднъж пък ако не се получи нищо, тогава да отписва тотално. Ами ако е колеблив.

Виж за секса поне мислим еднакво.
Иди на страница 1, 2, 3, 4, 5  Следваща

 
 
НАПРАВЕТЕ ЕХООО СТАРТОВА
ГЛАСУВАЙТЕ И ДНЕС ЗА НАС
СТАРАТА ВЕРСИЯ НА ЕХООО
ВХОД

В СЛУЧАЙ НА ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА, МОЖЕТЕ ДА Я ВЪЗСТАНОВИТЕ ОТ ТУК. А АКО НЕ СТЕ РЕГИСТРИРАН/А, НАПРАВЕТЕ ГО ТУК.
ГОРЕЩИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ПОСЕТЕТЕ
СПИСАНИЕ ЗА МЪЖКА МОДА И ЛАЙФСТАЙЛ
КЛЮКИ, СЕКС, ПИКАНТНО
ГОРЕЩИ СНИМКИ, ГОРЕЩИ НОВИНИ
СЪНОВНИК, ХОРОСКОП, ГАДАЕНЕ
СВАТБЕН ПОРТАЛ
ВСИЧКО ЗА ВАРНЕНСКИТЕ БЕБЕТА
ОРЕШАКА-СГЛОБЯЕМИ ДЪРВЕНИ КЪЩИ
ARTDEVISER - webdesign | internet solutions | multimedia