BG / EN / ES
ехооо - споделете с насразширено търсенеВашите данниfenk - рекламанаши приятели
ехооо - споделете с нас
sidepanel
sidepanel
21:13, Петък
21 Юни 2024г.

EXOOO -> Свободно времеОтговори по темата

Международна седмица на Блондинките.

Sw3e7ka|жена|18-25|undefined|
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Нед Мар 16, 2008 10:56 pm

Международна седмица на Блондинките.

Тази година от 12.03.08 до 19.03.08 в търговския център Сити Център София ще се проведе Международна седмица на Блондинките.

Основни направления на мероприятието са:
Изложба на кукли Барби облечени с рокли на известни дизайнери. Тема на таз годишната изложба е “Феите които пазят земята”. Предлагаме Ви една история за нашата чиста планета и чиста душа! Уникалните кукли ще бъдат разпродадени на благотворителен аукцион. Международната изложба на кукли “Барби”, ще бъде открита на 12.03.2008 година в 12.00 ч.

Благотворителните акции тази година ще бъдат свързани с популяризиране сред различните групи на обществото на теми като:
– Здравословно хранене и начини за предпазване от диабет (в България 60 % от децата са застрашени от диабет 1 степен).
– Чистотата в личния живот (важно е да се обърне внимание на факта, че 60 % от младите хора не използват предпазни мерки при интимни контакти и не се предпазват от вирусни заболявания и СПИН.
– Важна тема в програмата на събитието е благотворителната инициатива в подкрепа на Националното училище за танцово изкуство с директор Мариана Денева.
реклама
Това е училище с 57-годишна история, което заема своето важно и значимо място в българската култура. То пази и развива българския дух чрез силата на танца, отглежда и възпитава млади дарования, въвежда в красотата на класическите, фолклорни и модерни танци. В тази връзка бихме искали да подкрепим Националното училище за танцово изкуство чрез благотворителна разпродажба на книга, разказваща неговата история. Събраните средства ще бъдат използвани за създаването на учебна сцена и превръщането на училището в културен център.
– Празнуване на 120 години от откриване на Софийски Зоопарк.
На 15 март в 12 .00ч. заедно със Софийска община ще бъде открита единствената на Балканите Ферма за живи пеперуди.
Откриването ще се състои в Столичния зоопарк на 15 март. Тя ще се помещава в залата на слоновете и в него ще живеят 200 пеперуди, представители на повече от 20 вида. Екзотичните видове имат размах на крилата до 18 см. Пеперудите ще бъдат предоставени на Зоопарка от г-жа Олга Ускова, собственик на единствената ферма за пеперуди в България.
В залата ще бъдат монтирани въжета върху които ще се разположат пашкули, от които пред очите на посетителите ще се излюпват нови екзотични пеперуди . Пеперударника е единствен на Балканите.
 
 
НАПРАВЕТЕ ЕХООО СТАРТОВА
ГЛАСУВАЙТЕ И ДНЕС ЗА НАС
СТАРАТА ВЕРСИЯ НА ЕХООО
ВХОД

В СЛУЧАЙ НА ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА, МОЖЕТЕ ДА Я ВЪЗСТАНОВИТЕ ОТ ТУК. А АКО НЕ СТЕ РЕГИСТРИРАН/А, НАПРАВЕТЕ ГО ТУК.
ГОРЕЩИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ПОСЕТЕТЕ
СПИСАНИЕ ЗА МЪЖКА МОДА И ЛАЙФСТАЙЛ
КЛЮКИ, СЕКС, ПИКАНТНО
ГОРЕЩИ СНИМКИ, ГОРЕЩИ НОВИНИ
СЪНОВНИК, ХОРОСКОП, ГАДАЕНЕ
СВАТБЕН ПОРТАЛ
ВСИЧКО ЗА ВАРНЕНСКИТЕ БЕБЕТА
ОРЕШАКА-СГЛОБЯЕМИ ДЪРВЕНИ КЪЩИ
ARTDEVISER - webdesign | internet solutions | multimedia