BG / EN / ES
ехооо - споделете с насразширено търсенеВашите данниfenk - рекламанаши приятели
ехооо - споделете с нас
sidepanel
sidepanel
8:37, Вторник
09 Август 2022г.

EXOOO -> Първи стъпкиОтговори по темата

Интернет любов

Razdvoena|жена|25-35|разведена|???
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Сря Мар 28, 2007 10:04 am

Интернет любов

Днес за интернет запознаството не се говори като за нещо срамно, тайно или лошо. В забързания свят, в който живеем и все по-честото отстъствие на реални социални контакти, интернет се превърна в добро място за отпускане на напреженето, намирането на нови приятели, споделяне и решаване на много проблеми.

Едва ли има човек, който да не познава двойка, щастлива при това, която е намерила любовта в интернет. Днес за този социален феномен се говори съвсем открито и без недомлъвки.

Имам ли шанс да срещна "нормален" човек?

Разбира се! В мрежата можете да срещнете съвсем нормални хора, които точно като вас се чувстват самотни, преживяли са скорошна раздяла или пък просто искат да изпитат тръпката от он-лайн чата или запознанството. Внимание! Възможносттта да срещнете извратен сексуално или човек, който тотално не отговаря на критериите ви, е много голяма. Обикновено може да се прецени дали отсреща помислите са чисти, но много често някой съвсем умишлено може да ви заблуди. Уговарянето на среща трябва да се обмисли много внимателно. Най-добре е да направите среща на оживено място, да вземете приятелка със себе си, или пък да изберете да се срещнете в оживено кафене посред бял ден. Категорично не се съгласявайте на първата ви среща мъжът да ви вземе с кола. Не действайте лекомислено в никакъв случай, защото уж безобидния чат в нета може да ви донесе много неприятноси.

Къде се крие чарът?

Психолозите твърдят, че много хора се отпускат по-лесно, когато си пишат с някого, отколкото наяве в директен разговор. По-срамежливите натури избягват директния контакт очи в очи и създават приятелства доста по-лесно, отколкото в реалния живот. Имате възможност да си изберете няколко варианта, и ако някой потенциален кандидат за вашето сърце ви разочарова, съвсем спокойно можете да потърсите друг обект, без дори да е нужно да се срещнете с първия. Съществува и елементът на изненада – той се е описал, но се чудите как ли всъщност изглежда? Толкова сте запленени от чувството му за хумор, от търпението и интереса, който проявява за вас, че неусетно минават няколко часа в чат.

Ако пък сте красавица, която има нужда да намери партньор, който да цени и други ваши качества, он-лайн запознанството е идеално за вас.

Разочарованието

Прекарали сте толкова време в писане и имате чувството, че се познавате от цял век и че именно това е другата половинка, която ви е отредена в живота. Нямате търпение да се срещнете, но... при вашата първа среща цялата магия сякаш изчезва. Забелязвате леке по ризата, твърде нисък е за вас, и дори не си направи труда да плати сметката!

Винаги същуствува риск от разочарование, не забравяйте това. Да бъдеш анонимен и да си приписваш различни качество е много лесно нещо, но реалността се оказва друга. Трябва да бъдете подготвени и лош развой на първата среща или от откровено отвращение от отсрещния човек. Не забравяйте, че от вас също могат да бъдат разочаровани и да не ви потърсят втори път. Причините за това са - отсрещният човек се е самозаблудил или пък вие сте представили себе си в съвсем друга светлина, различна от реалната.

Под звуците на Менделсон

Не само по света, но и в България много двойки откриват истинската си любов именно в интернет, като се стига дори до най-важната стъпка - бракът. Сватба, деца, всичко това е реалност в живота на немалко хора.

Скептиците

Обикновено те са срещнали своята любов в университета или на работното място или дори никога не им се е налагало да чатят или пък да си търсят партньор в глобалното пространство. За тях създаването на връзка чрез интернет прилича на пазаруване по каталог и намират това за абсурдно и срамно. Но на вас никога не ви е пречило чуждото мнение, нали?

Не сте сами!

Интересът към сайтовете по цял свят е огромен. Така че не сте само вие. Имате доста голям шанс да намерите своята половинка, особено след като сте преживели тежка и драматична раздяла.hope|жена|35-45|N/A|голямото село
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Нед Дек 07, 2008 1:08 pm

Сегашният ми пъртньор ме откри в нета.
Имаше разлики от това как се беше представил и това какъв и в действителност. Но вече живеем заедно от няколко месеца. Беше трудно да се приспособим един към друг. Запознанаствата в нета, поне за мен не са като на яве.moeto_dupe|??|N/A|N/A|?? ????
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Нед Дек 07, 2008 2:35 pm

Знаете ли..?!

Аз също го срещнах в интернет, беше толкова странно, но се радвам че се случи. Сега той е всичко за мен и преди малко ми каза че аз съм всичко в живота му Smile Любовта си е любов, независимо дали ще е чрез интернет или на яве SmileSw3e7ka|жена|18-25|undefined|
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Нед Дек 07, 2008 2:36 pm

Запознанствата в интернет наистина могат да бъдат опасни,но когато дойде момента до директния контакт или с други думи срещата на живо,трябва да действаме предпазливо,както каза Раздвоена. Направим ли го няма почти никакъв проблем.
Когато говорим във web пространството сме склонни да кажем повече и да говорим по-свободно. Няма го онова притеснение при запознанство на живо или онази скумфузна ситуация в която няма какво да се каже.
Аз също съм имала доста връзки,които са започнаи от някой сайт.
Така че лошо няма!

Сега повече от 80 % от младежта се запознават в интернет.imagine_me|??|25-35|N/A|
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Пон Дек 08, 2008 1:38 pm

Преди време иах период на "затвореност" и депресия и неисках и да чуя за зяаведения,"сваляне" в дискотеки и т.н. Не работех (нях още в училище) и всичките ми приятели и познати ме дразнеха ужасно много. имах нужда от наистина личен живот, само мой си.
И започнах да прекаравам по няколко часа вечер в и-нет, тогавам май скъпе намаше, аз ползвах ICQ. Срещнах ралзични хора, интересни, разочаровах се един-дв апъти. Имаше го и феномена с другата половинка и "голямата любов" която после се оказва и най-голямото разочарование.
Моето мнение е, че за разлика от преди, хората нямат много време да търсят партньори в "реалния живот". Напрегнато ежедневие, гонене на кариера, изолация, почти пълна липса на социален живот - това е реалността за много хора. Хора, които неусетно пропускат нови и нови шансове и в един момент се събуждат на 30-35 и осъзнават че часовника тиктака, а те имат нужда от семейство и дом.
Така че е нормално в съвременното общество да се социализираме ползвайки нови методи, нови пространства, нови видове забавления. И-нет не е вече просто "заместител" на нещо, хората на чатят смао защото са срамежливи или искат да се представят като по-ралзични и да заблудят някого. чатят защото това е единствения начин за много от тях.

Така че, малко повече препазливост и всичко е ок.
Защо не...Archangel|??|25-35|????????/??|?????
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Сря Май 25, 2011 6:39 am

'аба' баш от семейство едва ли имат нужда 'орта'.закво им е?240 лева заплата или там 100 и колко евро.тва зна4и работа на пове4е от едно место.което води до инсулт или инфаркт.живота е един и е кратак.който иска да става мъ4еник-моля.може да го канонизират за светец на глупаците.може и без семейство.без брак.с брака подсигуряваш другия.демек ти зима квото имаш.и затуй няма ви тряаа.пак и ако мъжа е глупак и работи и гледа жена и деца тва кво зна4и?зна4и 4е той от работа няма д аима време за нищо.а жена му ще седи по 'сайбовете' и '4атофти'и ще се пукааа.затова ......Supernatural|??|18-25|N/A|
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Сря Май 25, 2011 9:39 am

Много, много съм скептична към тези онлайн запознанства. Не винаги хората, които търсят диалози и разбиране по този начин, са сами в реалния живот (не говоря за случайни сексуални връзки, а за постоянна), но те масово избягват да споделят такава информация с потенциалните си жертви онлайн. Причината е само една - не е пълноценна връзката им и за това търсят нещо друго, с което да си запълват времето. Добре, но ако всичко опира до разговорите, защо са опитите за нещо повече и честно ли е спрямо вас да го прави и спрямо другият човек, дето сиг. идея си няма какво се случва. Проблема на хората, които търсят такива онлайн глупости е много сериозен...и ако те не могат да споделят това, което ги интересува с човека до себе си и въпреки това търсят шанс от вас....доста е тъжно...особено ако не знаете, че има друг човек SmileПо принцип тези хора дори отбягват темата за връзките си...или може би говорят за минали, но никога за настояща такава. Създавате си напразната илюзия, че този човек може би наистина е сам и при определени обстоятелства може да се случи много повече м/у вас. Ама и той не си прави труда да ви светне по въпроса, защото така му е изгодно на него (курвенско поведение). В случай, че решите да направите 1ва крачка и тогава чак ви отблъсне, тогава идва и признанието, че има трети човек Smile Значи хората са такива лицемери, че думи нямам. Можеш ли да се бориш за някой при наличието на трети човек? НЕ! И не трябва...тя е там...покрай него, онлайн "любовницата" няма никаъв шанс, нали се сещате SmileКато се заговори за личен живот и много малко хора признават истината за себе си. По-лесно е да скалъпиш някакви глупости или да отсееш с точност до последният детайл, информацията за себе си, за да запалиш нещо у отсрещният фронт. Игра на чувства...игра, която прилагат несигурните хора и изпитват душевен оргазъм, когато някое по-чувствително човече се върже за сламката. Несигурни хора, които са били многократно наранявани та сега си го връщат на незаслужаващите и гордо се бият в гърдите.hope|жена|35-45|N/A|голямото село
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Сря Май 25, 2011 11:34 pm

Supernatural

Каква е гаранцията, че с този когото си се запознала на работното място, в кафето или на улицата не крие нещо за себе си, и по-точно половинката си? Не всеки носи халка, не всеки споделя личния си живот с околните. Да не говори за по-мръсни и страшни тайни.

Запознанствата в нета са същите каквито и в реала. Трябва да си предпазлив и точка. Предпазлив, не само физически, а и нащрек за всичко което ти споделя и което не споделя, но те съмнява.

Няма гаранция, че новия ти колега, който те забива, нощем не кисне в сайтовете за запознанства прилъгвайки други. Няма гаранция, че вечер не си ляга в леглото до половинката си. Няма гаранция, че не чака близнаци и пр. Няма гаранция, че е извратеняк, въпреки миловидното си излъчване.

Нета е едно от местата за запознанства и завързване на по-трайни отношения. Като пресяваш в реала, така пресяваш и в нета. Ти избираш с кого да общуваш и дакъде да го допуснеш.

Аз се радвам, че открих този начин на общуване и запознанства. Срещнах много готини и стойностни хора (мъже, жени), както и намерих половинката си, без да съм го търсила специално.Razdvoena|жена|25-35|разведена|???
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Чет Май 26, 2011 9:42 pm

hope

на сто процента стоя зад твоето мнение, аз достатъчно съм писала по темата, тук само ще кажа, за да сложа и точката......с моя приятел се запознах преди четири години в нета, минахме през огън и вода, но сега вече живеем и заедно. Нещата се случват, независимо дали е на опашката за хляб или в интернет...!lynnn|N/A|N/A||
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Пет Май 27, 2011 2:07 am

Преди 2 г. се запознах съвсем случайно в нета с един човек. Всичко приключи с един или 2 чата, не помня. Само знам, че му бях запомнила името. И наскоро, съвсем случайно пак, се засякохме заедно в кафенето, по време на почивките. Запознахме се, името ми припомни нещо и тогава ми прищрака да проверя дали не е същият човек. Оказа се той. Smile
Та, аз нямам ясна позиция относно подобни запознанства, но е факт, че някои от тях имат успех, други не- съвсем като в реала. Та това сме ние, разбира се, същите хора, които са в реала са и във виртуала - както може да срещнеш някой в кафенето отсреща, по същият начин може да го срещнеш и в нета.
Иди на страница 1, 2, 3  Следваща

 
 
НАПРАВЕТЕ ЕХООО СТАРТОВА
ГЛАСУВАЙТЕ И ДНЕС ЗА НАС
СТАРАТА ВЕРСИЯ НА ЕХООО
ВХОД

В СЛУЧАЙ НА ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА, МОЖЕТЕ ДА Я ВЪЗСТАНОВИТЕ ОТ ТУК. А АКО НЕ СТЕ РЕГИСТРИРАН/А, НАПРАВЕТЕ ГО ТУК.
ГОРЕЩИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ПОСЕТЕТЕ
СПИСАНИЕ ЗА МЪЖКА МОДА И ЛАЙФСТАЙЛ
КЛЮКИ, СЕКС, ПИКАНТНО
ГОРЕЩИ СНИМКИ, ГОРЕЩИ НОВИНИ
СЪНОВНИК, ХОРОСКОП, ГАДАЕНЕ
СВАТБЕН ПОРТАЛ
ВСИЧКО ЗА ВАРНЕНСКИТЕ БЕБЕТА
ОРЕШАКА-СГЛОБЯЕМИ ДЪРВЕНИ КЪЩИ
ARTDEVISER - webdesign | internet solutions | multimedia