еxooo - споделете с нас
еxooo - споделете с нас еxooo - споделете с нас Artdeviser
еxooo - споделете с насexooo -> Статии

Отговори по темата

Пуснато на: Вто Яну 03, 2006 12:11 pm

Огняна
Модератор


От: София
Мнения: 82
несемеен/ейна
18-25
Жена

Женските причини за секс


Защо жените спят с мъже? От любов и желание, разбира се! Така ли е наистина? Стане ли дума за секс, всички лъжат, та се късат: „Другите жени правят любов за пари или за да се издигнат, аз не съм такъв човек..."
Истински истории. За любов. За изневери. Приятелство. Предателство.


„Нимфоманките ги друса хормонът, затова спят с мъже", „Кой ти каза, че легнах с него от съжаление? Това е в стила на баба ми, но не и в моя..."

Голата истина е съвсем различна -всяка четвърта жена задоволява чрез секс жаждата си за власт, а всяка пета е преспала с чужд мъж, за да отмъсти на гаджето или на съпруга си... Много млади момичета отчаяно търсят полови контакти, защото им е писнало да са девствени...

И така, защо жените правят секс? Ето едни от най-важни причини...


Защото от последния път мина толкова много време
Според немски изследователи самотната жена не може да издържи повече от 57 дни без секс.
Дългото въздържание е отрова за самочувствието.

От желание
80% от неомъжените и 40% от семейните правят любов, защото изпитват желание, настроени са на еротична вълна или просто им е изпаднала благоприятна възможност.

Хормоните са пощурели
Химията на тялото понякога ни погажда шантави номера. Когато фенилетиламинът опияни сетивата ни, полудяваме от любов и здравият разум напуска полесражението сразен. Появи ли се на хоризонта що-годе подходящ кандидат или ако попрекалите с шоколада, в кръвта нахлува любовният хормон и желанието за секс ви кара да забравите всичко друго.

Писна ми да съм девствена
“Искам да разгадая тайната на секса. Омръзна ми да съм девствена."
Средната възраст на първия полов контакт е 16 години и продължава да намалява.

Срещнах голямата любов
За 70% от жените с постоянен партньор любовта и сексът са единно цяло, докато за две трети от неомъжените сексът без любов не е никакъв проблем. Според учените се влюбваме за около 30 секунди, но не бъркайте топлите вълни и трепкането на пеперудени криле в корема с истинската любов. Ако искате да превърнете страстта в доверие, нежност и грижа, трябва да поработите здравата. Първоначалната влюбеност отминава след две години съвместен живот, но топлотата и привързаността между партньорите също са предпоставки за удоволствие в брачното легло.

От желание за мъст
Отмъщението е примитивно, но невероятно силно чувство.
Всяка пета жена изневерява, за да отмъсти на партньора си.

За да се сдобия с власт над него
Жените отчаяно се мъчат да се докопат до властта, а най-късият път минава през леглото. Маските падат и всеки показва истинското си „аз" - с всички кусури. Всяка трета жена си пада по гъделичкащото усещане да просне някой як мъжага в кревата и да докаже властта си над него.

От любопитство
Високи, дебели, ниски, кльощави, бедни, тъпи, интелигентни - срещат се всякакви варианти мъже.
40% от неомъжените се възбуждат силно от разнообразието в леглото, изгарят от желание да изпробват нови партньори. Класически ситуации -курортен флирт, бърз секс на необичайно място, луда любов с непознат за една-единствена нощ, преспиване със стар приятел.

Главата ми е замаяна от алкохола
Убиец №1 за дамите по купони са коктейлите, а не мъжете. След няколко чашки скрупулите отпадат и започва здраво флиртуване. Виновно е временното затъмнение в мозъка който при нормална ситуация държи животинския нагон в шах. Жените се напиват по-бързо от мъжете, защото в организма им липсва ензимът дихидрогенеза, който обезврежда част от алкохола още в стомаха.

За покачване на самочувствието
Смятате последното си гадже за кръгъл глупак. Изобщо не се връзвате на комплиментите му.
Я си представете, че някоя сутрин се събудите до Том Круз! Връзките с известни личности, с богати или млади мъже са балсам за егото.

За финансова или професионална изгода
Всяка пета жена очаква възнаграждение за „бойните си изкуства" - скъп парфюм, скок в кариерата или изгоден брак.

”Искам да имам дете”
Всяка пета семейна жена и 6% от самотните спят с партньора си, за да забременеят. Много дами се кълнат, че никога не са изпитвали такова удоволствие, както в мига на зачеването.

За да го задържа
Преди, за да вържеш един мъж, трябваше да си магьосница в кухнята, в наше време все повече жени използват майсторлъка секса.

Трябва спя него
Много жени гледат на секса не като извор на наслада, а като досадно семейно задължение.

От състрадание
Мъжете пробуждат майчински инстинкти, но сексът от съжаление е опасен.
Един ден ще намразите партньора си, а може би и себе си.

Не потискайте желанията си, защото тялото ще ви отмъсти!