exooo
BG / EN / ES
ехооо - споделете с насразширено търсенеВашите данниfenk - рекламанаши приятели
ехооо - споделете с нас
sidepanel
sidepanel
0:38, Вторник
05 Март 2024г.

sidepanel
EXOOO -> СТАТИИ

С жената разговаряйте, от мъжа се възхищавайте

Untitled Document
ИЗБРАНИ ТЕМИ
SЕО копирайтинг
Дигитален маркетинг и SEO оптимизация
Imam seriozen problem

ИЗБРАНИ НОВИНИ
N.O.H.A. в България
Майкъл Джексън се връща на сцената
Пребиха до смърт американска водеща

ИЗБРАНИ СТАТИИ
Миналото - неизменен спътник на всяка връзка
Ето как да запазите любовта завинаги!
ТОП 10 на фразите на перфектната жена
Известният психолог Уилард Харли анализира какво прави съпрузите по-податливи на любовните интриги. Харли изучил повече от 10 хиляди случаи на съпружеска изневяра и анкетирал няколкостотин мъже и жени с опит в извънбрачните връзки.

Според Харли най-важният проблем отдавна е известен и разбираем за всички: най-често съпрузите отделят по-голямо внимание на своите ангажименти и мисли, отколкото но партньорите си. В резултат на това те започват да търсят утешение от други хора.Харли посочва 5 начина, които могат да възпрепятстват изневярата на жената.

1.За да не се стига до изневяра е необходимо да се поддържа в жената чувството на привързаност. За повечето жени привързаност означава безопасност, защита, комфорт и подкрепа. Затова мъжът трябва постоянно да дава знак на жената, че той я подкрепя и защитава, че възприема нейните проблеми като свои, а така също че се гордее с нея.


2.Общуването между мъжа и жената е невероятно важно. Жените се нуждаят от мъжа, включително и за да поговорят с него. Изследването на Харли показва, че след сватбата мъжете често спират да разговарят с жените си, което става причина за много проблеми и по-конкретно — жените започват да си търсят друг събеседник.

3.Жените имат нужда от честност и откровеност. Жената очаква мъжът й да споделя с нея всичко, което засяга неговото минало, настояще и бъдеще. Ако жената почувства, че мъжът й я лъже, това разрушава нейното чувство за безопасност.

4.Истинското семейство е немислимо без взаимни финансови задължения. Жените имат нужда от пари, за да живеят спокойно и комфортно. Жените разчитат, че техните съпрузи разбират това.


5.По отношение на изпълнението на семейните задължения: жената разчита, че нейният съпруг ще бъде добър баща и ще изпълнява определени домашни ангажименти. По-голямата част от жените инстинктивно се стремят да създадат свой дом и да имат деца. Повечето жени също така разчитат, че партньорите им ще бъдат лидери в семейството и ще поемат върху себе си основните материални и морални ангажименти.За да бъде предотвратена изневярата на мъжа, трябва да бъдат решени други задачи.

1.Преди всичко мъжете имат нужда от сексуално удовлетворение. Типичната жена, според данните на Харли, не разбира, че мъжът се нуждае от секс по същия начин, по който тя има нужда от привързаност.


2.Мъжете имат нужда от компания за почивка. Мъжете разчитат, че жените ще им правят компания, че ще изпитват същия възторг от риболова, като тях, ще се вълнуват от футбол и т.н., че ще харесват и гледат същите филми, които харесват те. След създаването на семейството жените често се опитват да натрапят на мъжете своето разбиране за отдих и развлечение, което пък събужда у мъжа желанието да почива сам някъде по-далеч от жена си.

3.Мъжете имат нужда от привлекателни жени. Мъжете искат техните жени да са красиви.


4.Мъжете смятат, че техният дом — тяхната крепост е спокойно и безопасно място. В къщи не трябва да ги ругаят, те не би трябвало да се сблъскват със скандали и недоволство. У дома те очакват да ги посрещат с радост.


5.Мъжете имат нужда от възхищение. Жената е необходима, за да се гордее с мъжа си. Жените трябва да се възхищават колко добри и изключителни са техните съпрузи. Възхищението е най-добрата мотивация за мъжете. За да постигне нещо от мъжа си за жената е достатъчно да каже колко много тя цени усилията на мъжа си и колко би било добре, ако той направи и още нещо.
 
НАПРАВЕТЕ ЕХООО СТАРТОВА
ГЛАСУВАЙТЕ И ДНЕС ЗА НАС
СТАРАТА ВЕРСИЯ НА ЕХООО
ВХОД

В СЛУЧАЙ НА ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА, МОЖЕТЕ ДА Я ВЪЗСТАНОВИТЕ ОТ ТУК. А АКО НЕ СТЕ РЕГИСТРИРАН/А, НАПРАВЕТЕ ГО ТУК.
ГОРЕЩИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ПОСЕТЕТЕ
СПИСАНИЕ ЗА МЪЖКА МОДА И ЛАЙФСТАЙЛ
КЛЮКИ, СЕКС, ПИКАНТНО
ГОРЕЩИ СНИМКИ, ГОРЕЩИ НОВИНИ
СЪНОВНИК, ХОРОСКОП, ГАДАЕНЕ
СВАТБЕН ПОРТАЛ
ВСИЧКО ЗА ВАРНЕНСКИТЕ БЕБЕТА
ОРЕШАКА-СГЛОБЯЕМИ ДЪРВЕНИ КЪЩИ
exooo
ARTDEVISER - webdesign | internet solutions | multimedia