exooo
BG / EN / ES
ехооо - споделете с насразширено търсенеВашите данниfenk - рекламанаши приятели
ехооо - споделете с нас
sidepanel
sidepanel
1:09, Вторник
05 Март 2024г.

sidepanel
EXOOO -> СТАТИИ

Несподелената любов - има ли лечение за това мъчение

Untitled Document
ИЗБРАНИ ТЕМИ
SЕО копирайтинг
Дигитален маркетинг и SEO оптимизация
Imam seriozen problem

ИЗБРАНИ НОВИНИ
N.O.H.A. в България
Майкъл Джексън се връща на сцената
Пребиха до смърт американска водеща

ИЗБРАНИ СТАТИИ
Миналото - неизменен спътник на всяка връзка
Ето как да запазите любовта завинаги!
ТОП 10 на фразите на перфектната жена
Не е познато все още хапче или ваксина против любовни терзания. Няма как да заспим влюбени и да се събудим разлюбени. Чувствата са далеч по-деликатна материя от физическите ни болежки, именно поради тази причина трябва да обърнем повече внимание на терзанията си и да се справим с тях възможно най-бързо. Душата, също като тялото, боледува, но понякога това боледуване може да трае месеци, дори години.

Жените и мъжете имат различни начини за справяне с несподелената любов. Често, мъжете преследват до дупка обекта на своите желания, докато тя не се предаде, но ако това не се случи я видят в прегръдките на друг, обикновено канализират енергията си и стават раздразнителни, затворени в себе си, а някои дори агресивни, което е честа причина за сбивания в заведения и т.н.

При жените четенето на книги, шопинг терапията и излизането на кафе с приятелки или записване на някакъв вид спорт, помагат най-много за по-леко преминаване през този болезнен период, след отхвърляне. За разлика от мъжете, при жените е по-нетипично да преследват своя любим, макар че в живота се срещат и такива случаи.

Всеобщ факт е, че жените са по-влюбчиви и по-чувствителни от мъжете. За тях несподелената любов е по-болезнена и има много трайни отражения, които отекват във времето. Всяко отхвърляне за жената е бич за нейното самочувствие, тя може да понесе да бъде просто жертва на забежка за една нощ, но не и да бъде напълно отхвърлена. Най-доброто решение за справяне с такава ситуация е да се отдаде на стотици занимания, които да не й позволяват да мисли за случилото се. Ако се предаде на депресията, тя може да стане хронична и да се превърне дори в истински здравословен проблем.

Всъщност никой не желае да бъде отхвърлен и нежелан. Когато човек е влюбен той вярва, че обектът на желанията му е създаден за него. При евентуален отказ, целият свят се стоварва върху него и се чувства, сякаш вече няма смисъл да живее и да диша. Тези усещания много зависят и от начина, по който човек е отхвърлен. Ако не са се смилили над нас и отказът е бил груб и още по-лошо – придружен с присмех, това може сериозно да се отрази на психическото ни здраве. В такива случаи, не бива да губим самообладание и трябва просто да си кажем „здраве да е, не е било писано“ или „така е трябвало да стане, сигурно има някаква причина“.

Има една много хубава мисъл, която аз често си повтарям, в такива случаи „Бог изпразва шепата ми сега, за да постави нещо по-ценно в нея в бъдеще“. Тази мисъл крепи мен и ми помага да минавам през трудностите и отказите с усмивка на лицето и да знам, че всичко е преходно, единственото нещо, което е от значение е това, което е тук и сега. Не се притеснявайте да се влюбвате, дори и да е несподелена любов, радвайте се ,че сърцето ви е способно на най-великото чувство на света.

Статията е в отговор на темата пусната от zdr_ivanova - Как да се излекуваме от несподелената любов
 
НАПРАВЕТЕ ЕХООО СТАРТОВА
ГЛАСУВАЙТЕ И ДНЕС ЗА НАС
СТАРАТА ВЕРСИЯ НА ЕХООО
ВХОД

В СЛУЧАЙ НА ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА, МОЖЕТЕ ДА Я ВЪЗСТАНОВИТЕ ОТ ТУК. А АКО НЕ СТЕ РЕГИСТРИРАН/А, НАПРАВЕТЕ ГО ТУК.
ГОРЕЩИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ПОСЕТЕТЕ
СПИСАНИЕ ЗА МЪЖКА МОДА И ЛАЙФСТАЙЛ
КЛЮКИ, СЕКС, ПИКАНТНО
ГОРЕЩИ СНИМКИ, ГОРЕЩИ НОВИНИ
СЪНОВНИК, ХОРОСКОП, ГАДАЕНЕ
СВАТБЕН ПОРТАЛ
ВСИЧКО ЗА ВАРНЕНСКИТЕ БЕБЕТА
ОРЕШАКА-СГЛОБЯЕМИ ДЪРВЕНИ КЪЩИ
exooo
ARTDEVISER - webdesign | internet solutions | multimedia