exooo
BG / EN / ES
ехооо - споделете с насразширено търсенеВашите данниfenk - рекламанаши приятели
ехооо - споделете с нас
sidepanel
sidepanel
21:43, Неделя
21 Април 2024г.

sidepanel
EXOOO -> СТАТИИ

Не на рутината

Untitled Document
ИЗБРАНИ ТЕМИ
SЕО копирайтинг
Дигитален маркетинг и SEO оптимизация
Imam seriozen problem

ИЗБРАНИ НОВИНИ
N.O.H.A. в България
Майкъл Джексън се връща на сцената
Пребиха до смърт американска водеща

ИЗБРАНИ СТАТИИ
Миналото - неизменен спътник на всяка връзка
Ето как да запазите любовта завинаги!
ТОП 10 на фразите на перфектната жена
Всичко нужно, за да не се отегчите.

Пак същото! Кой е е главният фактор, който унищожава дългите връзки? Несъвместимостта на двамата? Невярност? Не. Според проучване на Университета в Мичиган (САЩ), вината е на отегчението. Ние ще се опитаме да ви дадем съвети как да поддържате искрата.

Спрял си да я търсиш. (Съвет към мъжа!)

Жените са направени така, че им дарява емоция това половинките им да ги търсят и да проявяват интерес към тях. Ако не забелязват този интерес, то и техният сексуален такъв намалява. С други думи: сексуални пости и за двамата.

Вкарайте се във форма.

Ако вашето момиче спортува и поддържа тялото си, покажете й, че това е хубаво и ви харесва. Така ще се увеличи желанието й да запази формата си, но недейте да я притискате и да изтъквате непрекъснато дефектите й, въпреки усилията, които полага. Когато поощряваме някого и имаме позитивна нагласа към него, той е способен на по-големи резултати. Същото важи и за жените. Винаги поощрявайте!

Хайде на танци

Хората, които практикуват по-забавни или нови неща заедно, неща които им харесват, се чувстват по-близки помежду си. Отидете на дискотека, танцувайте, веселете се. Сменете мястото, не се ограничавайте само с едно. А защо и да не си организирате разнообразна вечер: ресторант с любима на двама ви кухня, или да опитате нещо ново и екзотично, заведение с жива музика, бар, където да пиете по чаша кубински ром, дискотека, където да потанцувате или да поиграете на непознати, като си спретнете една възбуждаща свалка, която може да завърши с покана за вкъщи, където да опитате и десерта на вечерта… ;)

Не ставайте жертва на работното си ежедневие

Ако в работата си единият от двамата е отегчен, то това неминуемо се проектира и във връзката. Довежда до еднообразие, което според проучванията, повечето хора разчупват с безсмислени спорове. За да избегнете тези кавги, които разклащат отношенията ви, споделяйте. Не таете проблемите си в себе си и не се оставяйте рутината на работното място да ви победи. Напротив – в личния си живот компенсирайте скуката през работния ден! Човекът до вас е за това – да ви подкрепя и да ви бъде приятно заедно с него, ако сами не го разбирате и не се стараете да бъде така, малко по малко рушите връзката си с него, превръщайки го в отдушник на собствената си враждебност.


Запишете се на йога
Йога-та те учи да се отпускаш, да поддържаш спокойствието и да развиваш търпението си. А и има бонус: плюсове за едно хубаво тяло. Освен това, ако двамата партньори го практикуват заедно, ще се окаже добро занимание както за вас като двойка сама по себе си, така и за двойка в колектива, в социума. Имате шанс да разширите социалните си контакти, а и да се обогатите емоционално.

Не отнемайте свободното си време

Въпреки че казахме, че е важно да имате социални дейности заедно и това да излизате заедно ви сближава, не прекалявайте! Всеки има нужда от свое пространство, което да споделя сам със себе просто за релаксация, за извършване на любими дейности, хобита, или с приятелите си. Ако Тя обича да ходи с приятелки по магазините, на аеробика или просто на кафе, да си организира lady’s night веднъж седмично, не я спирайте. Ако Той обича да гледа мач с приятели, да ходи на риба или просто да излезе за по бира, не му мрънкайте. Напротив: подкрепяйте любимия човек в нещата, които го разнообразяват, намирайте занимания и за себе си, а после си споделяйте как е минало. Така е много по-интересно, отколкото да се обсебвате един друг. Но внимавайте, ако решите да споделите някоя от тези дейности, това не означава, че на Него ще му хареса да ходи на опера или на нея да ловува. Разграничавайте вкусовете си, запазете индивидуалното в себе си, за да можете да поддържате онова, което ви свързва.


Мълчанието на агнетата…

Няма жена, която да не обича със слуха си. А със сигурност това важи и за мъжете. Е, да, има разлика в това, което ни харесва да чуваме, но въпреки това, комуникацията е важна. Ако не знаете как да се изразявате спрямо половинката си или след първата година смятате, че не е нужно да й казвате, че е красива („че тя нали си го знае, колко пъти съм й го казвал?!”), това не е така. С няколко мили думи, дори и да не са най-бляскавите метафори и сравнения с древногръцки богини на красотата, неземно красиви цветя и магически създания от други планети, (например с епитети като: хубава, красива, мила… и всякакви такива клишета : ) все пак можете да зарадвате жената до вас. А за вас жени: кога за последно благодарихте, че ви е помогнал с чиниите? Или го похвалихте за нещо добре свършено? Или забелязахте, че е купил от любимия ви плодов сок? Или съвсем простичко отбелязахте, че просто е мил и се радвате, че именно Той е вашето момче?
Не става въпрос за това да хвалите и боготворите всяка стъпка на другия, четкайки егото му с лъжи и неща, които изобщо не мислите и чувствате. Напротив. Иде реч за това да обръщате внимание на дребните неща, които Някой прави за вас, защото колкото и да изглеждат като глупости от ежедневието, когато те са направени от специален човек, се превръщат в малки специални жестове. А ако не оценяваме тях като такива, то има шанс да спрем да оценяваме човека като специален.


Никога не съм…

Да, имаше една такава игра. В която единият довършва фразата по някакъв начин, а другият потвърждава или отрича дали е правил подобно нещо. Е, струва ми се беше замесено и пиене ;) Вие може да го включите, за да си устроите малка алкохолна вечер, а може и просто да опитате да се опознаете по този начин. Може да замените с най-различни фрази за довършване: „Никога не бих…”… „Мисля си най-често за…” … „ В теб харесвам най-много…”… и други подобни, с които въпреки че познавате човека до болка, можете да отключите нови зони на опознаването, а защо не и да споделите и сбъднете впоследствие някоя таена и от двама ви фантазия…

Е, със сигурност има още хиляди неща, които може двама души да направят един за друг във връзката си, било то сексуално или емоционално (но всъщност двете неща би трябвало да са свързани!). Стриптийз, телефонен секс, цветя, занесени след работа, мила бележка когато излизаш, комплимент за новата прическа, пикник сред природата, разтоварваща ваканция за двамата, СПА и какво ли още не. Всеки според желанията и възможностите си, но и в търсене на новото и приятното. Най-важното, на което трябва да се научим е взаимният компромис, взаимното уважение и помощ, разбирането в трудни моменти и споделянето на радостните. Когато избираме да сме с някого е важно да положим и малко усилие да поддържаме връзката си, ако наистина я ценим. Било то и с нещо дребно като целувка за лека нощ.

Аделина Григорова, aditu
 
НАПРАВЕТЕ ЕХООО СТАРТОВА
ГЛАСУВАЙТЕ И ДНЕС ЗА НАС
СТАРАТА ВЕРСИЯ НА ЕХООО
ВХОД

В СЛУЧАЙ НА ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА, МОЖЕТЕ ДА Я ВЪЗСТАНОВИТЕ ОТ ТУК. А АКО НЕ СТЕ РЕГИСТРИРАН/А, НАПРАВЕТЕ ГО ТУК.
ГОРЕЩИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ПОСЕТЕТЕ
СПИСАНИЕ ЗА МЪЖКА МОДА И ЛАЙФСТАЙЛ
КЛЮКИ, СЕКС, ПИКАНТНО
ГОРЕЩИ СНИМКИ, ГОРЕЩИ НОВИНИ
СЪНОВНИК, ХОРОСКОП, ГАДАЕНЕ
СВАТБЕН ПОРТАЛ
ВСИЧКО ЗА ВАРНЕНСКИТЕ БЕБЕТА
ОРЕШАКА-СГЛОБЯЕМИ ДЪРВЕНИ КЪЩИ
exooo
ARTDEVISER - webdesign | internet solutions | multimedia