exooo
BG / EN / ES
ехооо - споделете с насразширено търсенеВашите данниfenk - рекламанаши приятели
ехооо - споделете с нас
sidepanel
sidepanel
21:03, Четвъртък
18 Юли 2024г.

sidepanel
EXOOO -> СТАТИИ

Суетни ли са мъжете?

Untitled Document
ИЗБРАНИ ТЕМИ
SЕО копирайтинг
Дигитален маркетинг и SEO оптимизация
Imam seriozen problem

ИЗБРАНИ НОВИНИ
N.O.H.A. в България
Майкъл Джексън се връща на сцената
Пребиха до смърт американска водеща

ИЗБРАНИ СТАТИИ
Миналото - неизменен спътник на всяка връзка
Ето как да запазите любовта завинаги!
ТОП 10 на фразите на перфектната жена
Те никога няма да признаят колко време са прекарали пред огледалото, защото не звучи мъжествено
29.05.2008
Няма мъж, който да признае колко време прекарва пред огледалото, в обикаляне по магазините или в размисли за външния си вид.

Не защото е лошо, но някак си не звучи мъжествено, а и е по-добре да си дава вид, че гладката кожа или здравата коса например са предимства, с които го е дарила Майката Природа.

Азбучно правило е, че мъжете стават свидливи, когато се наложи да дават пари за дрехи и обувки и споделят максимата, че е добре да дадеш повече пари за качествена стока, отколкото да вземеш нещо евтино, което ще се износи след два месеца.

Освен това педантично се грижат за новите си придобивки и когато харесат някоя дреха, я носят докато се скъса (че и след това).

Също като жените, и представителите на силния пол си имат своите фрази, които безпогрешно разконспирират проявите на суетност. Те обаче са по-скоро забавни, отколкото дразнещи, защото са откровени, а не продиктувани от позьорство и желание да бъдат център на вниманието.

"Усеща ли се как мириша", пита той сериозно, застанал на два метра пред половинката си, облян в парфюм, който изпълва с аромат цялото помещение.

Но това не е всичко. Парфюмът върви с балсам за тяло и сапун, който не изсушава кожата, а миризмата не само е пропила кожата и дрехите му, но оставя незабравимия спомен и по вашите.

Освен това не е евтин аромат от кварталната парфюмерия, а марков парфюм, на който, според рекламата, не може да устои никоя жена.

"Не ми пипай косата, ще ми развалиш прическата", сърди се той, защото е прекарал незнайно колко време пред огледалото в борба с непокорната твърда коса, която освен, че не се подава на никаква обработка, щръква при първото прокарване на пръсти през нея.

Ако не успее да се справи сам, той с удоволствие се оставя в ръцете на коафьор, който не само ще подстриже косата, но и ще се погрижи за безупречния вид на прическата, така че да не се налага клиентът му да хуква към банята, щом се прибере вкъщи, защото вратът му е пълен с непочистени косми.

"Харесах си едни кецарки в мола." Това не е интерпретация на фраза от песен на "Ъпсурт", а поредното доказателство, че мъжете се интересуват на какви обувки поверяват краката си.

Те трябва да са модерни, удобни, красиви, с точно определена форма и цвят, да позволяват на крака да диша и да не го спарват. Важно е да се комбинират с наличните в гардероба дрехи и да останат здрави поне един сезон.

"Чакай да погледна в този магазин", казва набързо той и се шмугва през стъклената врата, за да види какво ново са докарали, какви са тенденциите този сезон, ромбовете още ли са на мода и дали случайно няма да си хареса нещо.

Няма значение, че избират обувки за нея, пътьом може да се намери нещо подходящо и за него.

"Утре не мога, имам час при козметик", отсича той и попарва надеждите на половинката си за среща в последния момент. Остава й утехата, че на следващия ден той ще бъде с копринено гладки гърди, а вероятно ръце и крака.

Последното действа малко потискащо на женската психика, защото е някак си некомфортно неговите крака да бъдат по-безупречни от нейните, но след като се подлага доброволно на мъчението, наречено кола маска, защо не...


tyk
 
НАПРАВЕТЕ ЕХООО СТАРТОВА
ГЛАСУВАЙТЕ И ДНЕС ЗА НАС
СТАРАТА ВЕРСИЯ НА ЕХООО
ВХОД

В СЛУЧАЙ НА ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА, МОЖЕТЕ ДА Я ВЪЗСТАНОВИТЕ ОТ ТУК. А АКО НЕ СТЕ РЕГИСТРИРАН/А, НАПРАВЕТЕ ГО ТУК.
ГОРЕЩИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ПОСЕТЕТЕ
СПИСАНИЕ ЗА МЪЖКА МОДА И ЛАЙФСТАЙЛ
КЛЮКИ, СЕКС, ПИКАНТНО
ГОРЕЩИ СНИМКИ, ГОРЕЩИ НОВИНИ
СЪНОВНИК, ХОРОСКОП, ГАДАЕНЕ
СВАТБЕН ПОРТАЛ
ВСИЧКО ЗА ВАРНЕНСКИТЕ БЕБЕТА
ОРЕШАКА-СГЛОБЯЕМИ ДЪРВЕНИ КЪЩИ
exooo
ARTDEVISER - webdesign | internet solutions | multimedia