exooo
BG / EN / ES
ехооо - споделете с насразширено търсенеВашите данниfenk - рекламанаши приятели
ехооо - споделете с нас
sidepanel
sidepanel
0:08, Вторник
05 Март 2024г.

sidepanel
EXOOO -> СТАТИИ

Той е ...милионер

Untitled Document
ИЗБРАНИ ТЕМИ
SЕО копирайтинг
Дигитален маркетинг и SEO оптимизация
Imam seriozen problem

ИЗБРАНИ НОВИНИ
N.O.H.A. в България
Майкъл Джексън се връща на сцената
Пребиха до смърт американска водеща

ИЗБРАНИ СТАТИИ
Миналото - неизменен спътник на всяка връзка
Ето как да запазите любовта завинаги!
ТОП 10 на фразите на перфектната жена
Чували ли сте вица: Бизнесмен на възраст, се гледа в огледалото как изглежда: Дебел, плешив и грозен и се обръща към младото девойче което го чака в леглото с въпроса: Възможно ли е да обичаш толкова много парите?


Всички обичаме парите е може да не ги обичаме, но поне осъзнаваме колко важни са те за нашето съществуване. Поради тази причина някои от нас стават адвокати, счетоводители, сервитьори, брокери и т.н. и т.н. И тъй като всички имаме различни професии - съвсем нормално всеки си разбира от специалността (който за каквото е учил) ние получаваме различни доходи.
Естествено някои нямат нищо, други имат вповече, трети пък в излишък. Съвсем в реда на нещата онези, които имат в излишък изглеждат най - привлекателни за представителките на женския пол, е може би за 80% от тях.
Естествено в този несигурен свят, ние търсим сигурност и защита от вас мили мъже и съвсем в реда на нещата който има по - голям портфейл, той ще може да издържа децата ни и да изпълнява нашите прищевки...

Но в задачата се пита - колко трябва да е голям портфейла на мъжа и не си ли извоювахме ние жените достатъчна независимост, за да не се блазним от мъжа касичка? А каква цена трябва да платим за да получим това?

Отговорите са ясни... както на всякъде има хора дето ги мързи да си напънат мозъка и седят на скапаното си ниво и чакат на мъжленцата им да ги издържат и за това са готови да заплатят със себе си... Е АЗ и Петя не сме от тези! НО... и на двете са ни отправяни предложения от този род!

И така стигаме до срещата с милионера! Аз познавам милионери и то не един и двама, но какво се случва, когато тези хора хвърлят погледа си върху нас и то ... да точно като на жена...

Те са интересни хора! Определено човек може да научи много от тях. Конфиденциални и деликатни и най - вече с ПАРИ!
Тези мъже не търпят отказ, повярвайте ми много са раздразнителни и са готови да ви купят само и само за да работите за тях например, ако сте качествен кадър са готови да ви предложат много повече пари дори от конкурентите им. Абе с две думи науми ли си че трябва да ви притежава - ще направи всичко за да ви получи. Така е тези хора са свикнали да си вземат всичко което си поискат от живота!

И така играта започва ... и естествено вие сте жертвата - е еми честито има само два варианта
вариант А приемате
вариант Б ако ви е скъп живота отказвате,
но кой от двата да си изберете парите или живота?!

Говоря за пари и живот защото всички сме наясно със ситуацията в България - милионерите - мафиоти - набъркани с правителството и полицията абе... да не дава господ да работите или общувате с такива.

Ако предположим, че сте избрали вариант А - скъпите вечери, скъпите коли, дрехи бижута и така нататък, e това означава, че 24/7 трябва да сте на разположение на въпросния и естествено нямате право да му отказвате каквото и да си поиска! Виждала съм такава история, жената на милионера беше с него заради паричките му, но определено яде много бой...

Но какво става ако решим да изберем вариант Б?! Просто ясно му покажете, че изобщо не гледате на него като на мъж, ами като на статуса с който е пред вас, бизнес партньор, шеф, подизпълнител... и сам ще се откаже от вас, ако все пак и тогава не го направи просто му го заявете ясно... не винаги е добре да сте тактична и деликатна.

tyk
 
НАПРАВЕТЕ ЕХООО СТАРТОВА
ГЛАСУВАЙТЕ И ДНЕС ЗА НАС
СТАРАТА ВЕРСИЯ НА ЕХООО
ВХОД

В СЛУЧАЙ НА ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА, МОЖЕТЕ ДА Я ВЪЗСТАНОВИТЕ ОТ ТУК. А АКО НЕ СТЕ РЕГИСТРИРАН/А, НАПРАВЕТЕ ГО ТУК.
ГОРЕЩИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ПОСЕТЕТЕ
СПИСАНИЕ ЗА МЪЖКА МОДА И ЛАЙФСТАЙЛ
КЛЮКИ, СЕКС, ПИКАНТНО
ГОРЕЩИ СНИМКИ, ГОРЕЩИ НОВИНИ
СЪНОВНИК, ХОРОСКОП, ГАДАЕНЕ
СВАТБЕН ПОРТАЛ
ВСИЧКО ЗА ВАРНЕНСКИТЕ БЕБЕТА
ОРЕШАКА-СГЛОБЯЕМИ ДЪРВЕНИ КЪЩИ
exooo
ARTDEVISER - webdesign | internet solutions | multimedia