exooo
BG / EN / ES
ехооо - споделете с насразширено търсенеВашите данниfenk - рекламанаши приятели
ехооо - споделете с нас
sidepanel
sidepanel
2:48, Вторник
26 Март 2019г.

sidepanel
EXOOO -> СТАТИИ

Свалка

Untitled Document
ИЗБРАНИ ТЕМИ
Доверие
Не ми стана
Колко съм наивен

ИЗБРАНИ НОВИНИ
N.O.H.A. в България
Майкъл Джексън се връща на сцената
Пребиха до смърт американска водеща

ИЗБРАНИ СТАТИИ
Миналото - неизменен спътник на всяка връзка
Ето как да запазите любовта завинаги!
ТОП 10 на фразите на перфектната жена
Как да „сваляме” и как не... в опита. Някои много „стари” съвети от народната мъдрост за първите стъпки за „непосветени” предлага
euroresidentes ;)

1. Бъди себе си
Да опитваш да се правиш на някого, който не си, не дава добри резултати. Рано или късно ще се разкрие това, което носиш вътре в себе си. Бъди искрен!

2. Не бързай
Изчакай подходящия момент. Не се отказвай, „движи се” , но не прибързвай. Всичко се нуждае от време. Някакви фрази, които да разчупят леда, въпроси, смях, после един поглед, по – късно... ВРЕМЕ!

3. Смей се
Развивай чувството си за хумор. Най – хубавата любов се нуждае от него, не е рационална! Усмихвай се, смей се, остави се на течението... Трябва да започнеш забавно /никога не знаеш после как ще завърши! ;) / Така в човека, който ти харесва се създава чувство за доверие, особено ако не го познаваш много добре.4. Ако искаш да я „превземеш” , не говори за себе си
Интересувай се от човека срещу теб. Опитай да узнаеш неща /не дълбоки и прекално лични/. Проучи директно всичко, което можеш, накарай жената да говори за себе си, за това, което харесва, което мисли... Когато зададеш първия си въпрос, имай подготвен втори, за да не се получи някоя от онези паузи на неудобно мълчание. Прави интересни, интелигентни въпроси. Не зе подмазвай! Бъди сигурен в себе си!

5. Говори, общувай!
Всяка казана дума, която кажеш и чуеш, всеки отговор ще бъде една бариера по – малко, ще навлезеш мъничко в света на тази, която искаш да завладееш. Имаш хиляди думи в речника си, използвай ги! Жестикулирай, питай, усмихвай се... Движи устните си, гледай, повдигай вежди... ОБЩУВАЙ!

6. Започни с не особено важни неща
Не попадай в капана на дълбоки разговори. Опитай да усмихнеш момичето, което ти харесва... Направи разговора забавен. Опитай се да я разсмееш. „Колкото повече, толкова повече!”

7. Ако си успял да я разсмееш много пъти си направил голяма крачка. Това може да е въпрос на минути, часове или дни, не бързай, всичко изисква време. Бъди умерено смел в действията си, ако видиш, че човекът, който ти харесва го приема.

8. Гледай я в очите
Бегли и бързи погледи докато говориш или се смееш. Следи как тя приема тези погледи. Навлизаш в друга фаза.

9. Първият физически контакт
Той трябва да бъде нормален, спонтанен. Но не го отлагай прекалено много, трябва да бъде скоро, но не продължително. Едно докосване с длан, ръката... по рамото... Когато момнтът ти подскаже, че е най – подходящо. И изчакай да мине време докато пристъпиш към второто докосване.

10. Вече си направил най – трудното.
Ако си достигнал до тук, искрен, забавен и общувайки без проблеми, можеш да съблазняваш. Следвай интуицията си. Имаш достатъчно инфо, за да не направиш погрешна стъпка. Мисли, че си способен да накраш всяка клетка, всеки сантиметър кожа, всяка усмивка и поглед, душата и тялото жената, която харесваш да се предаде. Успех! Ще видиш, че ще дойде момент, в който ще можете да общувате дори без нито една дума!

aditu

 
НАПРАВЕТЕ ЕХООО СТАРТОВА
ГЛАСУВАЙТЕ И ДНЕС ЗА НАС
СТАРАТА ВЕРСИЯ НА ЕХООО
ВХОД

В СЛУЧАЙ НА ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА, МОЖЕТЕ ДА Я ВЪЗСТАНОВИТЕ ОТ ТУК. А АКО НЕ СТЕ РЕГИСТРИРАН/А, НАПРАВЕТЕ ГО ТУК.
ГОРЕЩИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ПОСЕТЕТЕ
СПИСАНИЕ ЗА МЪЖКА МОДА И ЛАЙФСТАЙЛ
КЛЮКИ, СЕКС, ПИКАНТНО
ГОРЕЩИ СНИМКИ, ГОРЕЩИ НОВИНИ
СЪНОВНИК, ХОРОСКОП, ГАДАЕНЕ
СВАТБЕН ПОРТАЛ
ВСИЧКО ЗА ВАРНЕНСКИТЕ БЕБЕТА
ОРЕШАКА-СГЛОБЯЕМИ ДЪРВЕНИ КЪЩИ
exooo
ARTDEVISER - webdesign | internet solutions | multimedia