exooo
BG / EN / ES
ехооо - споделете с насразширено търсенеВашите данниfenk - рекламанаши приятели
ехооо - споделете с нас
sidepanel
sidepanel
11:25, Сряда
27 Май 2020г.

sidepanel
EXOOO -> СТАТИИ

Първа нощ, свята нощ...

Untitled Document
ИЗБРАНИ ТЕМИ
Доверие
Не ми стана
Колко съм наивен

ИЗБРАНИ НОВИНИ
N.O.H.A. в България
Майкъл Джексън се връща на сцената
Пребиха до смърт американска водеща

ИЗБРАНИ СТАТИИ
Миналото - неизменен спътник на всяка връзка
Ето как да запазите любовта завинаги!
ТОП 10 на фразите на перфектната жена
Първата вечер с новото гадже винаги е незабравима. Часове наред избираш дрехите, с които се очаква да шашнеш обекта на желанието си, както и грима, прическата, подробностите... Не по-малко вълнуваща и незабравима е и подготовката на „терена“, където от двама ви се очаква да будувате до сутринта. За да се радвате на дълги и хармонични мигове заедно, подготви се добре.


Стратегическо четиво: Книгите, поствени стратегически върху нощното ти шкафче, са идеалните намеци: заглавия като „Кама Сутра“ или „Култивиране на мъжката и женската полова енергия“ няма как да убегнат от погледа на когото и да било. Ако не ви се дават пари за книги, можете да вземете под наем няколко еротични филма (държим да акцентираме на еротика, моля да не се бърка с порно).

Глътка свежест: При вас ще стане горещо, нали? В такъв случай организмът ви ще изпита остра нужда от допълнително течности. Водата и студеният чай, поставени предвидливо до леглото, ще се грижат за правилното функциониране на кръвообращението ви и ще ви освежат. Предполагаме, че не бихте имали и нищо против няколко глътки шампанско, нали?

Приглушена интимност: Слабата, едва доловима светлина в стаята ще създаде допълнителна интимност между вас двамата. И тъй като за мнозина свещите вече са клише, можете да си осигурите мигове на близост с помощта на по-малка или по-голяма оригинална нощна лампа.

Първа помощ за свеж дъх: Искате ли през първата ви сутрин заедно първото нещо, което да направите, след като се събудите, е да си измиете зъбите, вместо да се целунете? Една ябълка би могла да спаси положението и моментално да освежи дъха ви. Освен това стои добре в ръката на всяка жена. Само си спомни за Ева.

Две е повече от едно: Толкова е романтично заедно да делите обща завивка. Ако обаче след секс се чувстваш прекалено уморена и предпочиташ да поспиш добре (макар и съвсем малко), приготви отделни завивки за теб и за него – така потънали в дълбок сън, няма да се събудите отвити и премръзнали.

Кутията на Пандора: Ето тук можете да приготвиш всичко онова, което ще ви бъде от първа необходимост през първата нощ заедно: презервативи (задължително, за да няма изненади впоследствие), шоколадче (за да се заредите с енергия, след като сте максимално изтощени), може би и чифт от любимите ти обеци, за да има предвид с какви подаръци да те глези в бъдеще.

Твоят любим секретар: Мигащата лампичка върху домашния телефон свидетелства, че си търсена личност, а това ще те направи още по-интересна в неговите очи. Той пък ще се почувства поласкан, че си избрала точно него.

Малка нощна музика: Бъди внимателна, песните често отвличат вниманието. Затова ако не искате да лежите един до друг, анализирайки текстовете им и пътувайки към спомените си назад във времето, по-добре пуснете диск с чилаут или джаз музика.

Далеч от погледа му...

...постави онези малки подробности, които обикновено превръщат прекрасната ви вечер в идеален повод вече никога да не ти се обади. Преди да продължите вечерта в твоя апартамент, убеди се, че изброените по-долу неща ще останат скрити от погледа му:

* дамски превръзки (или тампони), небрежно разпилени върху леглото ти или друго стратегическо място в стаята.

* снимките върху стената на спалнята ти с образите на световно известни мъжкари като Брад Пит, Джъстин Тимбърлейк или Джони Деп – точно в тази вечер те могат да се отразят зле на либидото на любимия ти.

* плюшени играчки; сърца от плат, бродирани с надписи и прочие разсейващи артикули, наредени върху леглото ти, които само пречат.

Блясък
 
НАПРАВЕТЕ ЕХООО СТАРТОВА
ГЛАСУВАЙТЕ И ДНЕС ЗА НАС
СТАРАТА ВЕРСИЯ НА ЕХООО
ВХОД

В СЛУЧАЙ НА ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА, МОЖЕТЕ ДА Я ВЪЗСТАНОВИТЕ ОТ ТУК. А АКО НЕ СТЕ РЕГИСТРИРАН/А, НАПРАВЕТЕ ГО ТУК.
ГОРЕЩИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ПОСЕТЕТЕ
СПИСАНИЕ ЗА МЪЖКА МОДА И ЛАЙФСТАЙЛ
КЛЮКИ, СЕКС, ПИКАНТНО
ГОРЕЩИ СНИМКИ, ГОРЕЩИ НОВИНИ
СЪНОВНИК, ХОРОСКОП, ГАДАЕНЕ
СВАТБЕН ПОРТАЛ
ВСИЧКО ЗА ВАРНЕНСКИТЕ БЕБЕТА
ОРЕШАКА-СГЛОБЯЕМИ ДЪРВЕНИ КЪЩИ
exooo
ARTDEVISER - webdesign | internet solutions | multimedia