exooo
BG / EN / ES
ехооо - споделете с насразширено търсенеВашите данниfenk - рекламанаши приятели
ехооо - споделете с нас
sidepanel
sidepanel
3:44, Вторник
14 Юли 2020г.

sidepanel
EXOOO -> СТАТИИ

Сексът след скандал

Untitled Document
ИЗБРАНИ ТЕМИ
Доверие
Не ми стана
Колко съм наивен

ИЗБРАНИ НОВИНИ
N.O.H.A. в България
Майкъл Джексън се връща на сцената
Пребиха до смърт американска водеща

ИЗБРАНИ СТАТИИ
Миналото - неизменен спътник на всяка връзка
Ето как да запазите любовта завинаги!
ТОП 10 на фразите на перфектната жена
Много често партньорските двойки разменят обиди помежд си. Понякога дори това замества в истинският смисъл на думата сексът. Емоциите, които излизат н а повърхността в един качествен скандал, адреналинът, който заглушава виковете на половинката и кара тялото да бъде абсолютно активно за действие не причината д а с е притесняваме по-лесно към скандалите, отколкото към секса.

Сексът е интимно общуване, в което душевността се излага в цялост (тук не говорим за платената любов или просто спортуването). В сексът с човек, към когото изпитвате чувства не съществуват ограничения освен не нараняването в душевен аспект. В това число става въпроса дори и за тези, които обичат по- силовата игра в секса. Правилото е да не нараниш чувствата, душевността и интимното съпреживяване на другия. Проблемът е че след време любовната игра се превръща в рутина и силните чувства и преживявания изгубват чара си.

Напук в скандалите емоцията била тя и негативна ни довежда до същият този адреналинен връх без нуждата да се разкриваме душевно. Ето точно тук е моментът да опитаме сексът след скандал. Много семейни двойки остават емоциите да бъдат изхабени и страстите разгорещени и удовлетворени единствено с разправията. Но ако изпробвате (а за тези, които са го изпробвали е ясно),че сексът след един скандал е много разтърсващ.

Естествено това не трябва да е ежедневна практика,защото преминаването от негативни емоции в позитивни може да превърне връзката ви в садомазохистично удоволствие , в което съществуват само крайностите, подобна смяна на силни емоции и страсти много изхабява емоционалната система. Въпреки това си заслужава да пробвате.

Физиологичното обяснение на това явление с е свързва с повишаването на адреналина в организма и засилената циркулация на кръвта,а оттам и високо възбудим рецептори на тялото.

Сетивността на кожата половите органи се увеличава и усещанията нарастват. При това в такъв момент не с е налага да има прелюдия и предразполагаща игра,защото вече е достигнат момента на добра възбудимост. И може незабавно да се премине през скандалът в страстта.

Обикновено след такъв случай на сутринта е трудно да откриете дрехите си на едно място. В такъв момента откровеността в действията между партньорите в секса е много по – голяма не съществува табуто –дали то да го направя или не. В такъв момента партньорите не мислят за предразсъдъците, а по-скоро за получаването и за самото преживяване.

Необходимостта от удовлетворяване на нагоните е токова голяма,че обикновено всичко се случва почти н един дъх. Всеки от партньорите не изпитва отдаването на интимността ма по –скоро влиза в “битка”, в която няма значение как се чувства партньора или какво иска и основното изисква не какво искам “аз”.

Бързата смяна на крайностите и емоциите от негативни такива към позитивни създава особено приятно усещане при синтезирането на ендорфините от смяната на емоционалният заряд. Разбира с е обратното съвсем не е вярно- ако от крайно приятна и позитивна емоция с е премине към негативна тогава ефектът от общуването не е същият.

Сексът след един скандал е лишен от задръжки,притеснения, комплекси от страна на партньорите Той е много първичен като израз и удовлетворяващ, като сдобряване. Това не означава,че всеки път, когато стане скандал той трябва д а завършва със сдобряващ секс.

Ефектът от подобно сдобряване е краткотраен,защото както се отмества темата на противоречието, не се решава конкретния проблем. Понякога проблемите трябва да се решават с придружаващите ги негативни емоции, а не да бъде превръщано в позитивни заглушители на проблемите.

Ако злоупотребявате със сдобряващият секс е сигурно,че след време съвсем няма да е сдобряващ, а ще представлява по –скоро военно действие за разрешаване на военен конфликт. Понякога разговорът може да бъде по-ефективен от секса. Въпреки това, ако не сте изпитвали удоволствието и възбудата от сексът след скандал е добре да опитате едно такова високо адреналиново преживяване

pudriera.com
 
НАПРАВЕТЕ ЕХООО СТАРТОВА
ГЛАСУВАЙТЕ И ДНЕС ЗА НАС
СТАРАТА ВЕРСИЯ НА ЕХООО
ВХОД

В СЛУЧАЙ НА ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА, МОЖЕТЕ ДА Я ВЪЗСТАНОВИТЕ ОТ ТУК. А АКО НЕ СТЕ РЕГИСТРИРАН/А, НАПРАВЕТЕ ГО ТУК.
ГОРЕЩИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ПОСЕТЕТЕ
СПИСАНИЕ ЗА МЪЖКА МОДА И ЛАЙФСТАЙЛ
КЛЮКИ, СЕКС, ПИКАНТНО
ГОРЕЩИ СНИМКИ, ГОРЕЩИ НОВИНИ
СЪНОВНИК, ХОРОСКОП, ГАДАЕНЕ
СВАТБЕН ПОРТАЛ
ВСИЧКО ЗА ВАРНЕНСКИТЕ БЕБЕТА
ОРЕШАКА-СГЛОБЯЕМИ ДЪРВЕНИ КЪЩИ
exooo
ARTDEVISER - webdesign | internet solutions | multimedia