exooo
BG / EN / ES
ехооо - споделете с насразширено търсенеВашите данниfenk - рекламанаши приятели
ехооо - споделете с нас
sidepanel
sidepanel
5:59, Четвъртък
18 Юли 2019г.

sidepanel
EXOOO -> СТАТИИ

Бърза свалка в бара

Untitled Document
ИЗБРАНИ ТЕМИ
Доверие
Не ми стана
Колко съм наивен

ИЗБРАНИ НОВИНИ
N.O.H.A. в България
Майкъл Джексън се връща на сцената
Пребиха до смърт американска водеща

ИЗБРАНИ СТАТИИ
Миналото - неизменен спътник на всяка връзка
Ето как да запазите любовта завинаги!
ТОП 10 на фразите на перфектната жена
Баровете са най-удачното място да се запознавате с жени, та дори и съвместното ви приключение да продължи само за нощ. Съществуват доста тактики, които ще ви помогнат по-бързо да стигнете до целта си. Ето някои от тях.

Работете по двойки. Тръгнете на лов с най-веселия си и красноречив приятел. Той ще играе ролята на рекламен агент - на по-късен етап може да описва пред дамата талантите ви, докато поръчвате на бара поредния коктейл. Изглеждайте напълно щастлив и доволен от живота. Добре е вие и спътникът ви да се шегувате, да се смеете весело. Така ще привлечете женското внимание.

Установете зрителен контакт. Ако момичето ви гледа, може би ви харесва. Хвърлете ответен поглед. Ако не отмести очите си, обърнете се пак към дамата. Продължава ли да ви следи, впуснете се в атака. Нежните създания са горди - трети път няма да има. Жените обожават да ги гледате в очите. Не забравяйте да правите това цяла вечер. В противен случай дамата не би повярвала в искреността на чувствата ви.

Не използвайте готови фрази. Нежният пол изпитва неприязън към щампите. Ако отидете до жената и й кажете: "Дайте ми телефона на родителите си, за да им благодаря, че са създали толкова красива дъщеря", това ще е забавно, но няма да направи впечатление. Доста по-добре е да измислете нещо наистина оригинално. Ако престрелката с погледи е минала успешно, достатъчно е да се усмихнете, да се представите и да изстреляте гениалната си фраза.

Използвайте чуждия провал. Нещастието на конкурента ви може да ви е от полза. Когато видите как дамата прогонва неумел съблазнител, действайте. Тя вече е удовлетворила амбициите си, доказвайки, че не е залък за всяка уста. Съвестта й е чиста - никой няма да каже, че се хваща за първия срещнат.
Винаги носете запалка. Това е наложително, дори и да не пушите. Сложете я на видно място, за да може жената да се обърне към вас с въпроса: "Имате ли огънче?".

Конкуренцията между нежните създания може да ви е от полза. Във всяка дамска компания винаги има "приятелки", които не могат да се търпят една друга. Постарайте се да забележите дали и вашето момиче участва в подобна вражда. Използвайте това. Прошепнете на нежното ушенце нещо приятно: "Според мен Елена обича да си вре носа в чужди работи. Освен това не й е провървяло с такава външност като твоята."

Развличайте и приятелката на вашата "мишена". Ако на масата стоят две дами, вероятно ще изберете по-красивата. А това означава, че по-малко интересната ще бъде уязвени и може да предприеме атака срещу вас, саботирайки ухажването ви. За да не станете жертва на женската дружба, трябва да умилостивите героинята, останала на втори план. Направете й комплимент. Помолете приятеля си да я развлича.

Не крийте намеренията си. Повечето мъже смятат, че най-добрата тактика е да се правят на джентълмени, които водят светска беседа и не издават пошлата си същност до самия край. Искреността е доста по-печеливша тактика. Ако вижданията ви съвпадат, може да прекарате времето си по доста по-приятен начин, отколкото просто да бъбрите в бара. Ако ли пък не, просто се разделете приятелски.

Предпочитате ли по-заобиколния начин, разкажете на дамата за детството си. Нищо не обезоръжава така, както спомени от началните години. Невинният малък хулиган е най-обаятелният образ, който може да си представите. Жената може дори да се просълзи, прозирайки в зрялото ви лице палаво розово момченце. Имайте предвид обаче, че не всеки епизод от детството ви е очарователен.

Ако дамата се интересува от литература, покажете дълбоки познания за световните шедьоври и ще се превърнете в романтичен събеседник. За целта прочетете две дебели книжки. Постарайте се да запомните отделните епизоди и имената на героите и при нужда да цитирате точно. Възможно е да ви се наложи да прочетете творбите и по два пъти, но свалките искат жертва. Втората книга ви е нужна, в случай, че дамата е прекарала доста време в изучаване на световната литература.

Бъдете разточителен. Жените обожават да бъдат във вихъра на разкошния и красив живот. В подобно състояние те по-лесно се решават на авантюра. Не е задължително да се разорявате напълно. Достатъчно е да поръчате на дамата най-скъпия коктейл в бара или да й купите букет от минаващата цветарка.
Разкрийте й някаква тайна. Започнете да разказвате нещо, спрете се и промълвете: "На никого досега не съм казвал това". После завършете историята. Така тя ще се почувства единствената, на която сте поверил нещо дълбоко лично. На свой ред тя ще е длъжна да открие пред вас своите интимни места.

Говорете й шепнешком. Ако не ви се удава да споделяте тайни, използвайте секретната форма на изложение. Наклонете се към ухото на дамата и кажете с интимен шепот: "Погледни, в моята бира има повече пяна, отколкото в твоята." Вероятно няма да я побият страстни тръпки, но работата не е в това. Жените винаги прекрасно съзнават как околните възприемат ситуацията. Устройте й шоу, в което тя да изиграе главната роля на Пазителката на тайни. Това ще я поласкае.

Разсмейте я по правилния начин. Имайте предвид, че женското чувство за хумор се отличава от мъжкото. Няма да сгрешите, ако й разкажете класически виц. Дори и да й е известен, тя няма да пропусне да се посмее. Избягвайте черния хумор, сцените на насилие и шегичките, в които дамите са представени като глупави създания. По-добре се спрете на анекдоти за неверни мъже и слаба потентност.

Използвайте непознати думи. Сърцата на жените тупат учестено, когато кавалерите им блестят с интелект. Постарайте се да усвоите двойка "умни" термини, като когнитивен дисонанс - раздразнението, предизвикано от разминаването между очакването и реалността. Кажете например: "Бирата извиква в мен амбивалентни чувства".

Попитайте дамата дали не пише стихове. Всяка жена в дъното на душата си е романтична. Ще видите - ще ви отговори или с "да", или с "винаги ми се е искало, но...".

Не започвайте да целувате жената отдалече. Телата ви трябва да са разположени наблизо. Така че да е нужно само да извъртите глава, за да докоснете устните й. Трябва да го направите бързо, преди момичето да е успяло да премисли иска ли да ви целуне или не.

Може да започнете и с шията. Вратът не само е отлично място за първия физически контакт, но е и особено приятен за целуване. По ерогенност не отстъпва на устните.

Ако нищо не помогне, извадете от колодата си последния жокер. Кажете й, че събирате материал за статия в мъжко списание. Това винаги помага да се измъкнете с достойнство. Не позволявайте отказът да ви смути. Отговор "не" съвсем не е най-лошият вариант. Кажете си, че дамата нищо не разбира от мъже. Повторете си това пет пъти, докато пулсът ви се нормализира и насочете атаките си в друга посока.

Татяна Томова
 
НАПРАВЕТЕ ЕХООО СТАРТОВА
ГЛАСУВАЙТЕ И ДНЕС ЗА НАС
СТАРАТА ВЕРСИЯ НА ЕХООО
ВХОД

В СЛУЧАЙ НА ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА, МОЖЕТЕ ДА Я ВЪЗСТАНОВИТЕ ОТ ТУК. А АКО НЕ СТЕ РЕГИСТРИРАН/А, НАПРАВЕТЕ ГО ТУК.
ГОРЕЩИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ПОСЕТЕТЕ
СПИСАНИЕ ЗА МЪЖКА МОДА И ЛАЙФСТАЙЛ
КЛЮКИ, СЕКС, ПИКАНТНО
ГОРЕЩИ СНИМКИ, ГОРЕЩИ НОВИНИ
СЪНОВНИК, ХОРОСКОП, ГАДАЕНЕ
СВАТБЕН ПОРТАЛ
ВСИЧКО ЗА ВАРНЕНСКИТЕ БЕБЕТА
ОРЕШАКА-СГЛОБЯЕМИ ДЪРВЕНИ КЪЩИ
exooo
ARTDEVISER - webdesign | internet solutions | multimedia