exooo
BG / EN / ES
ехооо - споделете с насразширено търсенеВашите данниfenk - рекламанаши приятели
ехооо - споделете с нас
sidepanel
sidepanel
20:17, Неделя
20 Май 2018г.

newsbody
EXOOO -> Свободно времеСЪЗДАЙ НОВА ТЕМА
от къде теглите музика?
Смених си компютъра и с това си затрих почти цялата музикална колекция. Моля, помагайте! От къде си теглите музика? Ама да е лесно за изпълнение от ....аборигени....


Mеню за рожден ден
Здравейте ,скоро навършвам 20 г. момиче съм и ще си празнувам в къщи с около 7 /8 души ,НО не знам какво да приготвя имам някакви идеи но се обръщам към вас.Предложете нещо само не и българска скара всеки път едно и също нещо по интересно и не много сложно и скъпо .


Охххх тъпо ми еееее :(:(:((((
Много ми е тъпо...все едно и също всеки ден...то не останаха и интересни сайтове за четене....охххх малко ми беше морето.. единствено мисълта за уекенда ме поддържа жива... :lol: Та кажете някое интересно сайтче та да не ми е така тъпо.. :) www.kliuki.net - ето едно от мен :wink:


Омръзна ми от бг. кифли
Защо мъжете масово харесват онзи тип момичета наречени с благозвучното име "кифли"? Защо когато до себе си имат момиче успяло до някаква степен в живота си, независимо,се плашат и тичат при по-глупавичките с леко държане?Къде е логиката?


може ли да си влюбен в човек, който не познаваsh?
:roll: :roll:


памет
Дайте някакви идеи как да запомням теми за изпит по-лесно?Не съм от харат които обичат да учат но ми се налага...?


Разходка - места, маршрути, карти
В забързаното и сложно ежедневие все по-малко хора успяват да планират и изпълнят желаната почивка. Повечето се задоволяват с разходки на кратки разстояния през уикендите. Предлагам тук да съберем привлекателни места за еднодневни пътувания с точни описания как се стига до там и по възможност снимков материал.


Как да го разбера това "моето" момче ?!?
Здравейте,аз съм на 16 имам си приятел от известно време, НО НЕЩАТА НЕ ВЪРВЯТ. Занимавам се с едно друго момче от моя град *уча в Русе* виждаме се почти всеки път когато се прибера (понякога с приятели, понякога само двамата) проблема е, че сме били "заедно" преди *заедно твърде силна дума за нас имало е просто някои моменти в които сме "показвали чувствата си" пред други хора с които сме излизали - ОТ КАКТО ИМАМ ПРИЯТЕЛ НЕ СМЕ ПРАВИЛИ ТОВА ПУБЛИЧНО*....тъ проблема е, че той всеки път ме целува ...


Пазарувате ли онлайн?
Kакво най-често си купувате? Възползвате ли се от сайтове с намаление за екскурзии и други?


Книжки
Предлагам тема за обмяна на идеи за книжки (когато ви остава време да четете, разбира се :) аз лично нямам дисциплината да намирам време да чета, когато не съм в почивка, и затова сложих темата в рубриката Свободно време :) ако искате, така както споделяме какви филми сме гледали напоследък, може да споделяме и какво четем в последно време; или любими книги, към които се връщате по няколко пъти; изобщо каквото се сетите, че ви е впечатлило повече.


[Първа] [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [Последна]

 
НАПРАВЕТЕ ЕХООО СТАРТОВА
ГЛАСУВАЙТЕ И ДНЕС ЗА НАС
СТАРАТА ВЕРСИЯ НА ЕХООО
ВХОД

В СЛУЧАЙ НА ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА, МОЖЕТЕ ДА Я ВЪЗСТАНОВИТЕ ОТ ТУК. А АКО НЕ СТЕ РЕГИСТРИРАН/А, НАПРАВЕТЕ ГО ТУК.
ГОРЕЩИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ПОСЕТЕТЕ
СПИСАНИЕ ЗА МЪЖКА МОДА И ЛАЙФСТАЙЛ
КЛЮКИ, СЕКС, ПИКАНТНО
ГОРЕЩИ СНИМКИ, ГОРЕЩИ НОВИНИ
СЪНОВНИК, ХОРОСКОП, ГАДАЕНЕ
СВАТБЕН ПОРТАЛ
ВСИЧКО ЗА ВАРНЕНСКИТЕ БЕБЕТА
ОРЕШАКА-СГЛОБЯЕМИ ДЪРВЕНИ КЪЩИ
exooo
ARTDEVISER - webdesign | internet solutions | multimedia